Ihmiset hieraisivat silmiään – Lewis Hamiltonin päässä neulottu pannumyssy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

F1-kuljettaja Lewis Hamilton aiheutti hämmennystä viime viikonlopuna Belgian GP:ssä esiintymällä yleisölle erikoisessa asukokonaisuudessa. Miehellä oli purppuran värinen neuleasu sekä erikoinen päähine, joka muistutti kommandopipoa. Osa väitti, että formulakuljettaja oli pannut päähänsä virkatun pannumyssyn.

Lewis Hamilton on yleensä muotitietoinen ja tyylitajuinen, mutta nyt fanit ovat kummastelleet miehen asuvalintaa. Daily Mail on verrannut päähineen näyttävän lähes identtisesti tee- tai kahvipannun päälle pantavasta myssystä, mikä pitää pannun kuumana.

Lämmin päähine ei valitettavasti auttanut Hamiltonia kilpailussa. Hän joutui kilpailusta ulos törmättyään Fernando Alonson kanssa ensimmäisellä kierroksella. Kisan voittajaksi ajoi Red Bullin Max Verstappen.