Matkustajat lähettelivät toisilleen alastonkuvia – lentäjä uhkasi perua lennon

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Southwest Airlines -lentoyhtiön koneen lentäjä raivostui taannoin matkustajille jokseenkin erikoisesta syystä. Lentäjä uhkasi perua kaikkien matkan, mikäli matkustajat eivät lopettaisi alastonkuvien lähettelyä.

Tapaus tuli julki Southwest Airlinesin koneessa Yhdysvalloissa kuvatun viraalivideon ansiosta. Lentäjä kuulutti ennen lähtöä ohjaavansa koneen takaisin lähtöportille ja pyytävänsä vartijat selvittämään tilannetta, mikäli alastonkuvien jakaminen AirDrop-palvelussa ei loppuisi.

– Kaikkien loma menee pilalle. Mikä ikinä tuo AirDrop-juttu onkaan, lopettakaa alastonkuvien lähettely ja lähdetään kohti Caboa, lentäjä kuulutti.

Tapaus herätti huvittuneisuutta TikTokissa, jossa lentäjää verrattiin automatkan aikana huonosti takapenkillä käyttäytyviä lapsia uhkailevaan isään. Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Applen AirDropilla lentokoneessa jaetut alastonkuvat ovat johtaneet ongelmiin. Esimerkiksi kesäkuussa eräs mies poistettiin Independent-lehden mukaan Southwest Airlinesin koneesta jaettuaan härskejä kuvia ympärillään istuneille.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound – Teighlor Marsalis