Tatuointitaiteilija hämmentyi – mies laukesi kesken takapuolen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen 56-vuotias Andreas ”Curly” Moore on tatuointitaiteilija sekä kyseisen taiteenlajin edustaja omalla ihollaan. Hänen kehonsa on kauttaaltaan tatuointien peitossa. Ensimmäinen tautointi on saanu paikkansa hänen iholtaan 23-vuotiaana.

Oxfordissa yritystään pitävä Andreas on erikoistunut tekemään tautointeja vapaalla kädellä. Taiteilijalla on ollut paljon asiakkaita 30 vuoden aikana. Erikoisin asiakas pyysi tatuointia pakaroihinsa. Paikka ei sinänsä ollut erikoinen, mutta tatuoinnin aikana tapahtunut reaktio oli.

– Minulla oli asiakas, joka laukesi, kun tatuoin hänet. Olin tatuoimassa hänen takapuoltaan, ja kun kuva oli valmis, hän nousi ylös. Studion päällikkö huomasi tatuointipenkillä epämiellyttävän läikän. Se oli outoa ja häiritsevää, Andreas kertoi Daily Starille.