Rammstein palaa Suomeen – kaksi jättikonserttiia peräkkäisinä iltoina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu saksalaisyhtye Rammstein lähtee ensi vuonna stadiokiertueelle, joka uloittuu myös Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingissä kahtena peräkkäisenä iltana Olympiastadionilla.

Rammstein valloittaa Olympiastadionin lauantaina 27. ja sunnuntaina 28. toukokuuta. Yhtyeen Euroopan stadionkiertue alkaa toukokuussa ja jatkuu aina elokuulle saakka. Luvassa on tälläkin kertaa todennäköisesti melkoinen spektaakkeli räjähdyksineen ja tulitehosteineen.

Suomen keikkojen lipunmyynti alkaa 8. syyskuuta. Rammsteinin virallisen LIFAD-fanclubin jäsenillä on tosin mahdollisuus ostaa lippuja jo etukäteen 6. syyskuuta alkaen.

Vuonna 1994 perustettu Rammstein on uransa aikana esiintynyt Suomessa useaan otteeseen. Viimeksi industrial metal -yhtye nähtiin Suomessa vuonna 2019, jolloin Rammstein valloitti Tampereen Ratinan stadionin kahtena peräkkäisenä elokuisena iltana.