Palokunta tutki lentokoneen ruumaa oudon hajun takia – alkuperä yllätti

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentokoneiden turvallisuudesta ei voi olla liian tarkka. Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa sijaitsevalle lentokentälle hälytettiin taannoin palokunnan yksiköt oudon hajun vuoksi. Sen alkuperä osoittautui lopulta harmittomaksi.

American Airlinesin lento Philadelphiasta saapui Charlotte Douglasin lentokentälle keskiviikkoaamuna paikallista aikaa. Kaikki sujui normaalisti, kunnes lentoasemahenkilöstö avasi ruuman oven. Matkatavaroiden joukossa leijaili epätavalliseksi kuvailtu haju.

Lentokentältä otettiin yhteyttä paikalliseen palokuntaan, joka lähetti paikalle viisi yksikköä. Lopulta kävi ilmi, että haju oli peräisin kynsilakasta.

– Palokunta saapui paikalle, tutki ruuman ja huomasi yhden laukun sisältäneen rikkoontuneen kynsilakkapullon. Haju oli peräisin siitä. Kukaan ei ollut loukkaantunut, ja kone on jälleen käytössä, lentoyhtiön tiedottaja totesi UPI-uutissivuston mukaan.