Radiokanava aloittaa uuden ohjelman – soittaa pelkästään tamperelaista musiikkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radio 957 on viime vuosina profiloitunut uuden tamperelaisen musiikin äänenkannattajana. Rock- ja popklassikoiden lisäksi kanavalla soivat paikalliset artistit Jenni Mustajärvestä Holmalaan ja Jonne Aaronista Kormukseen. Nyt kanava saa uuden ohjelman: Pelkkää Mansee.

– Ysiviisseiska on aina ollut Eppujen, Popedan ja Juicen koti. Manserockin järkäleet muodostavat myös Pelkkää Mansee -ohjelman kivijalan, mutta Ysiviisseiskan viikonloppuilloissa kuullaan tästä lähtien paljon muutakin. Ohjelmassa soivat sulassa sovussa Kikka, Uniklubi, Petri Nygård, Battle Beast tai vaikka Moog Konttinen, Radio 957:n ohjelmajohtaja Ari Ojala kertoo.

Pelkkää Mansee -ohjelma Radio 957:n perjantai- ja lauantai-illoissa kello 18–22. Ensimmäinen ohjelma starttasi viime perjantaina.