Sointu Borg tyrmäävässä bilelookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juontaja, televisiotähti ja yrittäjä Sointu Borg on tehnyt näyttävän uran Diili-ohjelman voittonsa jälkeen, mutta sitä ennen hänellä oli jo pitkä ura monellakin eri alalla. Elämänkokemusta ja näkemystä löytyy siis enemmän kuin monilla ikätovereilta. Taannoin hän julkaisi somessa upean listan asioista, joita hän kertoisi parikymppiselle itselleen. Tuo lista jokaisen kannattaisi tallentaa tulevaa käyttöä varten.

Nyt Sointu on poseerannut sosiaalisen median kuvassaan pysäyttävän upeassa lookissa, sillä hänet nähtiin varsinaisena discoleidinä promokuvauksissa. Samalla Sointu paljasti jännittävänsä kovasti tulevan kirjansa julkaisemista.

– Rehellisesti sanottuna jännittää niin vaan p*erkeleesti. Alle 48 tuntia ja äänikirja on ulkona! Avaan itteeni ja historiaani paljon, toivotaan positiivista vastaanottoa. Toinen vaihtis on, että jengi pitää mua pimeenä muijana. Kirja sopii kaikille niille, jotka haluaa välillä haistattaa kaikille ja kaikelle asialliset vitut, Sointu pohtii.

Edellä mainituista Soinnun neuvoista nuoremmalle itselleen mainittakoon esimerkiksi ”Älä stressaa koko ajan tulevaa. Elämä tulee olemaan aina tietyllä tavalla kesken. Nauti matkasta.”. Tämä lienee neuvoista tärkein. Lisäksi Sointu totesi, ettei yhden illan jutuista tule tuntea syyllisyyttä ja ettei persaukisuutta pidä hävetä, sillä se opettaa elämästä ja paiskimaan töitä rahojen eteen.