Simpanssi karkasi eläintarhasta Ukrainassa – pääsi takaisin polkupyörällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ukrainan Harkovassa sijaitsevasta eläintarhasta karkasi hiljattain yksi sen asukkaista, Chichi-niminen simpanssi. Apina on sittemmin saatu takaisin eläintarhaan hauskalla tavalla.

Chichi karkasi eläintarhasta maanantaina. Tiedossa ei ole, kuinka simpanssi onnistui pakenemaa aitauksestaan. Apina kuienkin nähtiin harhailemassa eläintarhan läheisellä tiellä ja myöhemmin paikallisessa puistossa.

Eläintarhan työntekijät seurasivat simpanssia puistoon, ja Chichi lähestyi yhtä heistä alkaessa satamaan. Eläintenhoitaja puki simpanssin päälle keltaisen sadetakin. Kädellinen kuljetettiin takaisin eläintarhaan polkupyörän selässä.

The Guardian -lehden mukaan Chichi asui aikaisemmin Feldman Ecopark -eläintarhassa Harkovan ulkopuolella. Simpanssi ja monet muut eläintarhan asukkaat jouduttiin kuitenkin evakuoimaan puistosta Venäjän hyökättyä Ukrainaan.