Muistatko? Tältä Niko Nousianen näytti aikoinaan Big Brotherissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Niko Nousiainen tunnetaan nykyään Radio NRJ:n juontajana. 39-vuotias tähti nousi aikoinaan julkisuuteen osallistuttuaan Big Brother -realitysarjaan vuosina 2007 ja 2010. Vuonna 2010 hän voitti kilpailun.

Nyt Nousiainen on muistellut sosiaalisessa mediassa Big Brother -aikojaan. Juontajan jakamassa kuvassa hänet nähdään 2000-luvun alun tyyliin hihattomaan huppariin ja snapback-malliseen lippikseen pukeutuneena.

– Miettikää jos ton näkönen kaveri pamahtais tänään taloon sisään! Sehän naurettais ulos samalla ovenavauksella! Kiitän luojaa siitä, että tuli oltua ohjelmassa sillon, kun ei vielä SoMea ollu! On päässy kohtalaisen helpolla, Nousiainen kirjoitti.

Big Brother Suomi jatkuu jälleen televisiossa uuden kauden merkeissä. Suositun realitysarjan uusi kausi alkoi Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 4. syyskuuta.