Justin Bieberille raju takaisku – terveysongelmat keskeyttivät kiertueen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieber sai kesäkuussa kasvohalvauksen. Miehellä on ollut viime aikoina runsaasti terveyteen liittyviä ongelmia ja yhtenä tekijänä on ainakin hänen kärsimänsä Ramsay Huntin oireyhtymä. Nyt hän keskeyttänyt maailmankiertueensa.

Justice World Tour -kiertue alkoi maaliskuussa. Hän joutui sairauslomalle kesällä, mutta nyt ongelmat ovat palanneet. Vasta elokuussa 28-vuotias poptähti esiintyi Suomessa hyvissä voimissa. Hän esiintyi Euroopassa yhteensä kuusi konserttia.

– Esiinnyin kuudessa konsertissa, mutta ne vaativat veronsa. Viime viikonloppuna esiinnyin Rock in Riossa ja annoin kaikkeni brasilialaiselle yleisölle. Olin täydellisesti uupunut lavalla poistuttuani ja tajusin, että minun on tehtävä terveydestäni ykkösprioriteetti. Joten jään pois kiertueelta määrittelemättömäksi ajaksi. Tulen varmasti kuntoon, mutta tarvitsen lepoa ja aikaa tullakseni terveeksi, Bieber kirjoitti Instagramiin.

Hän perui aiemmin esiintymisensä Torontossa, Washington DC:ssä ja New Yorkissa. Virus vaikutti silloin korvassa olleeseen hermoon ja se aiheutti kasvojen osittaisen halvaantumisen.