Supersuosittu Ramses II jäähallikeikalle – lämmittelee The Rasmusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ramses II, oikealta nimeltään Rami Shikeben, julkaisi Villieläin-kappaleen omakustanteena viime vuonna. Kappale nousi hiljalleen opiskelijoiden ja TikTok-käyttäjien bilehitiksi. Lopulta Suomen MM-jääkiekkojoukkueen suosikiksi päästyään kappale nousi kaikille Suomen soittolistoille.

Ramses II pääsee lämmittelemään Euroviisuissa Suomea edustanutta The Rasmusta Helsingin jäähallin konserttiin perjantaina 30. syyskuuta. Keikka on esikoissingellään tuplaplatinaa napanneen miehen ylivoimaisesti suurin keikka.

Ramses II solmi levytyssopimuksen Kaiku Entertainmentin kanssa toukokuussa 2022. Suomalaisartisti Ramses II nousi kertaheitolla koko kansan tietoisuuteen esiinnyttyään Leijonien kultajuhlassa Tampereen Hakametsässä. Artistin hitiksi noussut Villieläin on rikkonut sen jälkeen ennätyksiä Spotifyssä.

– Mä muistan aika elävästi sen, kun olin noin 10-vuotias pojankloppi ja The Rasmuksen Into-albumi tuli kauppoihin. F-F-Falling oli megahitti, mitä kaikki popitti ja me yritettiin pistää geelillä tukat samalla tavalla puikoiksi kun The Rasmuksen Laurilla, siinä onnistumatta. On aika epätodellinen ja makee fiilis saada tällainen kunnia, että pääsee lämppäämään kyseistä bändiä näin parikymmentä vuotta myöhemmin, sanoo Ramses II.