Alaston puuseppä pidätettiin – pian vankilasta vapautumisen jälkeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailmalla alastomuudesta on tehty bisnes ja kodin siistijöitä ja remontoijia voi palkata alasti siivoamaan. Kokki Jamie Oliver saavutti aikanaan maineensa tehdessään alasti ruokaa kameroiden edessä. Brittiläinen puuseppä on nyt pidätetty alastomuuden vuoksi. Hän on tunnustautunut nudistiksi.

Vaikka alastomuus on luonnollinen asia, saatetaan sitä paheksua oikeusistuimessa asti. Maidstonesta kotoisin oleva Robert Jenner on joutunut toistuvasti oikeuden eteen alastomuutensa vuoksi. Miehen työkaluvyö peittää kriittisimmät paikat ja muuten hän nauttii elämästä ja työnteosta nakuna. Hänet pidätettiin alkuvuodesta nudistiaatteensa vuoksi.

Viranomaisille selvisi, että mies pidätettiin vain tunteja sen jälkeen, kun hän oli vapautunut vankilasta alastomuuteen liittyvien rikosten vuoksi. Mies meni alastomana kyselemään puhelimensa perään poliisiasemalle ja häkki heilahti 12 kuukaudeksi. Jenner on entinen sotilas ja uskoo, että hänen ihmisoikeuksiaan on rikottu. Hän ei kadu mitään, Daily Mail kertoo.