Raju väite: Angelina Jolie junaili itse hänen ja Brad Pittin salasuhteen paljastumisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen näyttelijäpari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat olleet viime vuosina otsikoissa lähinnä huoltajuuskiistojensa vuoksi. Pariskunnalla on yhteensä kuusi lasta. Heidän suhteensa alku oli kuitenkin onnellista aikaa, joka alkoi salaromanssista elokuvan kuvauksista.

Rolling Stones -lehden perustajajäsen Jann Wenner on paljastanut, että Angelina Jolie antoi itse toimitukselle vinkin hänen ja Brad Pittin seurustelusta vuonna 2005. Nainen kutsui median kuvaamaan heitä kenialaiselle rannalle huhtikuussa 2005. Pariskunta oli lähentynyt vuotta aiemmin Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Brad Pitt erosi näyttelijä Jennifer Anistonista vain muutama kuukausi aiemmin. Valokuvien avulla saatiin todiste parisuhteesta ja samalla legendaarinen lempinimi Brangelina sai alkunsa.

– Vinkin antoi Angelina, Wenner kirjoittaa muistelmissaan.

Brad Pitt halusi salata suhteen ennen kuin avioero Jennifer Anistonista astui voimaan vuoden 2005 lokakuussa. Angelina Jolie ja Brad Pitt ilmoittivat odottavansa lasta tammikuussa 2006. Angelina oli jo äiti adoptoiduille Maddoxille ja Zaharalle. Tytär Shilohin toivotettiin tervetulleeksi toukokuussa 2006. Sen jälkeen he adoptoivat Pax-pojan Vietnamista ja saivat vielä kaksoset, Knoxin ja Viviennen.