Pasha Pozdniakova tenniskentällä – sporttiliivit jäivät pieniksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen sometähti Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Hän on siis maailmanlaajuisesti huippusuosittu.

Nyt Pasha on suunnannut tenniskentälle, jossa liikehdintä pelin tuoksinnassa on tunnetusti usein vauhdikasta. Kurvikkaat naiset tarvitsevat siten hyvät sporttiliivit, mutta tällä kertaa Pozdniakovan massiivinen povi ei näyttänyt saavan ihan riittävää tukea liiveiltä.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.