Ricky Martinin ahdistelukohussa odottamaton käänne – siskonpoika syytetyn penkille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Ricky Martin on nostanut 20 miljoonan dollarin kanteen veljenpoikaansa vastaan ​​väittäen, että hänen maineensa on ryvettynyt ja työtarjoukset vähentyneet pojan tekemien syytösten vuoksi. Hän kertomansa mukaan menetti useiden miljoonien dollarien sopimukset perusteettomien syytöksien vuoksi.

Oikealta nimeltään Enrique Martin Morales, eli tutummin Ricky Martin, nosti keskiviikkona kanteen San Juanissa Puerto Ricossa veljenpoikaansa Dennis Yadiel Sanchezia vastaan. Viisikymppinen väittää Sanchezin jatkaneen supertähden häirintää ja kiristystä. Siskonpoika oli jo aiemmin perunut kanteen ja syytökset ahdistelusta, mutta jatkanut asioiden käsittelyä taustalla.

– Tilanne on jatkunut huolimatta siitä, että vastaaja on vapaaehtoisesti vetäytynyt ​​valheisiin perustuvasta kanteesta. Hän myönsi valaehtoisesti, ettei kantaja ollut koskaan joutunut hyväksikäytön kohteeksi, tiedotteessa kerrotaan.

– Vastaaja Sánchezin piittaamattomat, ilkeät ja syylliset toimet altistaa artistin vihalle ja halveksunnalle, ja uhkaavat hänen liiketoimintamahdollisuuksiaan sekä tuhoavat hänen maineensa.

Martin vaatii 20 miljoonan dollarin korvausta, CBS raportoi.