Upea Katri Haapanen keikisteli biksuissa: ”Kiitos kesä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Katri Sorsa oli viihdelehtien sivuilta tuttu kohukaunotar, kunnes hän rauhoitti menoaan ja nimeksi vaihtui Katri Haapanen. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän opiskeli Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt Katri on muistellut kulunutta kesää kiitollisena kuten varmasti myös monet muut suomalaiset. Haapasen kesään mahtui monenlaista vauhdikasta menoa, ja tietenkin hän poseerasi myös biksuissa sosiaalisessa mediassa.

– Kiitos kesä jokaisesta kauniista hetkestä, Haapanen kirjoittaa kuvakoosteen yhteydessä.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Sittemmin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.