Kamelinvarvaskaunotar sovitti farkkuja – puolet takapuolesta mahtui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kamelinvarvaskaunotar on saanut lempinimensä Staran toimituksessa siitä, että Mary Magdalene -nimellä näyttäytyvä glamourmalli omistaa kertomansa mukaan maailman pulleimmat häpyhuulet. Hän myös esittelee häpyhuultensa pulleaa muotoa mielellään sosiaalisessa mediassa.

Kanadalaismeksikolainen kaunotar on muuttanut hiljattain Yhdysvaltojen Kaliforniaan. Nainen esittelee vartaloaan ja luo uraa vaihtoehtoisena mallina niin kaduilla kuin netissä. Nyt hän on päättänyt testata, miten farkut istuvat hänen supermuodokkaaseen vartaloonsa.

Farkut istuvat hyvin, jos kriteerinä on se, että puolet pakaroista jäävät vyötärökaistaleen ulkopuolelle. Farkut istuvat sen sijaan huonosti, jos se koetaan ongelmaksi, että puolet pakaroista jää vyltärönauhan ulkopuolelle.

Fanit tuntuvat rakastavan roisin naisen habitusta. Hän on pukeutunut kirkkaan oranssiin peruukkiin ja esittelee twerkkaustaitojaan antaumuksella uudella Instagramiin ladatulla videolla. Hän poistaa valokuvia sitä mukaan mitä niitä profiiliinsa julkaisee. Mary Magdalene on tunnustanut julkisesti, että on koukussa kauneusleikkauksiin.