Cristiano Ronaldo kieltäytyi 242 miljoonan euron sopimuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saudi-Arabiassa sijaitseva Al-Hilal on lehtitietojen mukaan tarjonnut Cristiano Ronaldolle 242 miljoonan euron sopimusta kahdesta kaudesta. Summa olisi nostanut jalkapalloilijan ylivoimaisesti eniten tienaavaksi jalkapalloilijaksi. Hän kieltäytyi.

Ronaldo halusi jatkaa pelaamista kaikista korkeimmalla tasolla. On yleisesti tiedossa, että hän on etsinyt uutta kovatasoista seuraa koko kesän ajan, mutta miehen palkkatoive on turhan suuri. Saudi-Arabia ei ole Ronaldon tähtäimessä ainakaan tänä vuonna, vaan hän pelaa loppuvuoden nykyisessä seurassaan Manchester Unitedissa.

Ronaldon siirtyminen Al-Hilaliin olisi tarkoittanut siirtokorvauksen maksamista myös Manchester Unitedille, Marca uutisoi. Al-Hilal on Saudi-Arabian valioliigaan kuuluva saudiarabialainen jalkapalloseura. Saudi-Arabiassa on jo muita tunnettuja pelaajia kuten argentiinalainen Luciano Vietto, Álvaro González, David Ospina, Santi Mina tai Alvaro Medrán.