David Beckham jonotti 13 tuntia kuningatar Elisabetin arkun luo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapalloilija David Beckham astui tyylikkäänä Lontoon kadulle. Hänellä oli päässään Peaky Blinders -tyylinen hattu, yllään tumma puku ja kädessään sateenvarjo. Hän astui kuningatar Elisabetin arkun luokse kulkeneen jonon perään.

Brittihovia suuresti arvostavassa perheessä kasvanut jalkapalloilija David Beckham on keskustellut ihmisten kanssa jonottaessaan 13 tuntia. Hänen kerrotaan puhjenneen kyyneliin arkun luona. Mies halusi läsnäolollaan tehdä kunniaa edesmenneelle monarkille.

Beckham sai luonnollisesti runsaasti huomiota jonossa. Ihmiset halusivat selfieitä hänen kanssaan. Mies ei kuitenkaan pyrkinyt käyttämään vaiktusvaltaansa hyväkseen esimerkiksi jonossa etuillakseen, vaan hän seisoi ja odotti vuoroaan – aivan kuten kaikki muutkin, Sky News kertoo.