Mies tienaa seuralaispalvelulla kymppitonnin kuussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavalliselta ja terveeltä perheenisältä näyttävä Samuel Hunter on karismaattinen seuralainen Australiasta. Naiset voivat palkata hänet escort-palvelun tavoin lomamatkoille tai illalliselle. Hunter kertoo, että tyypillinen asiakas on 35–70-vuotias.

– Minulla on tyypillinen iskä-vartalo, joten minusta pitävät lähinnä yli 35-vuotiaat naiset, Sydneyssä asuva mies kertoo.

Hänellä on vakiasiakkaita, mutta toisinaan myös pariskuntia. Asiakkaat löytävät hänet netin kautta. Sivustolla on asiakkaiden palautteita, joiden perusteella hän on ilmeisen suosittu. Mies velottaa kahden tunnin seurasta 600 dollaria. Neljän tunnin pituinen ”tease and please” -paketti kustantaa 900 dollaria.

– Asiakkaani saavat parhaan version minusta. He eivät saa miestä, joka istuu kahvia juomassa ja tuijottamassa puhelinta koko aamun. Ja minäkin saan heistä parhaan version, jota ei näe ihmissuhteissa.

Osa naisista on naimisissa ja toiset pelkästään yksinäisiä. Hänen kuukausitienestinsä ovat kymppitonnin luokkaa, lisäksi naiset hemmottelevat miestä lukusmatkoilla kanssaan. Hän matkusti viimeksi heinäkuussa Thaimaahan yhdessä asiakkaansa kanssa.