Nicki Minaj haastaa bloggarin oikeuteen – kutsui laulajaa kokkelinokaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Videoblogin pitäjä Nosy Heaux jakoi maanantaina 11. syyskuuta videon, jolla kertoo Nicki Minajin käyttäneen huumeita. Sama nainen myös kommentoi halveksivaan sävyyn Nicki Minajin vuoden ikäisestä pojasta, koska lapsukaisen isä Kenneth Petty on tuomittu vuonna 1994 raiskausyrityksestä.

Nosyn kerrotaan väittäneen, että pariskunnan poika tarvitsee terapiaa jotta ei itse tulisi raiskaajaksi. Kokaiinin käytöstä hän puolestaan sanoi, että kaikki tietävät Nicki Minajin olevan kokkelinokka. Nosy Heaux nimimerkin takana on Marley Green -niminen nainen. Nicki Minaj on aloittanut lakitoimet naista vastaan ja vaatii 75.000 euron korvauksia kunnianloukkauksesta.

– Marley Green on häpeällinen henkilö, jolta puuttuu perustavanlaatuinen säädyllisyys, koska hän on julkaissut ilkeitä kommentteja Nickin vuoden ikäisestä pojasta. Kun tämä tapaus on ohi, hän ei enää saa käyttää nimeä ”Nosey Heaux”. Otamme häneltä tavaramerkin, koska hänellä ei ole tarpeeksi rahaa maksaakseen korvauksia, Nickin asianajaja Judd Burstein kertoi Page Sixille.