Karalahdet saivat kolmannen lapsen: ”Kaikki paremmin kuin hyvin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilusta ja televisiosta tuttu Nanna ja Jere Karalahden perhe kasvoi pienellä tyttövauvalla. Nanna Karalahti kertoi pienokaisen syntyneen maailmaan myöhään maanantai-iltana. Lapsi on Karalahtien kolmas.

– Elämälle kiitos! Myöhään illalla eilen koin yhden elämäni isoimmista asioista! Täällä kaikki paremmin kuin hyvin. Kiitos elämä! Kiitos, Nanna Karalahti julkaisi tunteikkaan päivityksen Instagramiin sydän ja itkuhymiöiden kera.

Nanna Karalahti on aiemmin kertonut, että on yksityiselämästään hyvin tarkka ja haluaa sillä tavoin suojella itseäään ja perhettään. Hänen mukaansa julkisuuden varjopuolena on se, että myös salaiset asiat tulevat usein julki. Vuodesta 2015 naimisissa olleet Nanna ja Jere Karalahti ovat myös vuonna 2016 syntyneen Jaxin ja 2018 syntyneen Alexian vanhemmat. Jere Karalahdella on entuudestaan kaksi lasta, 22-vuotias Ronja ja kahdeksanvuotias Stella.

Nanna Karalahti paljasti jo elokuussa nyt syntyneen pienokaisen olevan tyttö. Nimestä ei ole vielä hiiskuttu julkisuuteen.