Lacey Wildd tekee pilaa muodoistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtavien silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd, joka on tullut viime aikoina tutuksi oikeastaan pelkän povensa ansiosta, mutta viime aikoina hän on halunnut saavuttaa jalansijaa myös selvännäkijänä. Edelleen hänet kuitenkin tunnetaan jättimäisistä kurveistaan.

Tällä kertaa Lacey on tehnyt itsekin pilaa jättimäisistä rinnoistaan, sillä hän poseeraa lyhyellä somevideolla siten, että ensin leuan alla on kaksi suurta kurpitsaa. Sitten niiden takaa paljastuu hänen luonnottoman suuret rintansa. Fanit ovat olleet innoissaan siitä, ettei Wildd ota itseään turhan vakavasti.

47-vuotias Lacey Wildd on kertonut haluavansa auttaa ihmisiä henkimaailman asioissa. Hän uskoo, että voi tehdä paljon hyvää kykyjensä ansiosta. Glamourmalli on omien sanojensa mukaan omannut yliluonnollisia kykyjä lapsesta asti ja häntä on pidetty jopa noitana. Lacey kertoo Barcroft TV:n haastattelussa, että mallin tytär näkee henkiä ja kyky kulkee suvussa. Naisella on vakituinen asiakaskunta.