Nicole Scherzinger esitteli rannalla tulikuumaa vartaloaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja televisiojulkkis Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin Pussycat Dolls -yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan. Sittemmin tilanne on kuitenkin ehtinyt jo muuttua parempaan suuntaan.

Nyt Nicole on saapunut lomailemaan Eurooppaan, jossa hän paistatteli näyttävästi päivää Portugalissa. Upea popkaunotar esitteli samalla kurvikasta vartaloaan niukkoihin biksuihin sonnustautuneena. Kuvien perusteella Nicole voisi koska tahansa aloittaa malliuransa, jos ura televisiossa ja musiikin parissa joskus päättyy.

Taannoin Scherzinger yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa videon, jossa hän nauttii kylmästä kylvystä. Tähti viihtyi kolmen asteen lämpöisessä vedessä kuuden minuutin ajan. Kuvan yhteydessä eräs suomalainen käyttäjä kutsui Nicolen kokemaan sama Suomessa ja siihen supertähti myös vastasi. Hän haluaisi kokea avantouinnin ja revontulet. Pussycat Dolls -yhtyeen lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina toimimisesta.