Charly Jordan palmun alla – biksut eivät pakaroita peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina yhä useammin myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa näyttävä brunette on poseerannut palmun alla niukoissa biksuissa, jotka eivät peittäneet käytännössä lainkaan hänen pakaroitaan. Upeavartaloinen DJ on syystäkin saanut kovasti somehuomiota viime aikoina minne meneekin.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.