Hurja huhu leviää: Onko Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton kuollut?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarja on seurannut sairaalloisen lihavien sisarusten kamppailua ylipainoa vastaan. Sarjan edellisellä tuotantokaudella nähtiin, kuinka Tammy Slaton kamppaili huomattavan ylipainonsa kanssa. Nyt naisesta ei ole kuulunut pihaustakaan toukokuun jälkeen.

Fanit spekuloivat, onko Tammy Slaton edes hengissä. Monen muistissa on naisen vakavat terveysongelmat viime vuonna. Hänet toimitettiin sittemmin kuntoutukseen. Naisen keuhkot ja muut elintoiminnot olivat vähällä luovuttaa tätä ennen ja nainen joutui koomaan.

Keväällä hänen kerrottiin päässeen lihavuusleikkaukseen. Tiedossa ei kuitenkaan ole, onko nainen saanut leikkausesta apua tai edes säilynyt hengissä. Bariatrinen leikkaus, jota kutsutaan myös mahalaukun ohitusleikkaukseksi, on ruoansulatuskanavan leikkaus, joka auttaa potilasta laihduttamaan nopeasti äärimmäisissä tilanteissa.

Nainen ei ole ollut aktiivinen missään sosiaalisen median tileillään kuukausiin. Hänen siskonsa Amy Slaton on puolestaan julkaissut sosiaaliseen mediaan kuulumisiaan lähinnä omasta perheestään ja lapsistaan. Amy sai toisen pojan heinäkuussa.