Ally McBeal tekee paluun – hittisarja suoratoistoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Komediaa ja draamaa yhdistellyt Ally McBeal -sarja nousi 1990-luvun lopussa valtavaan maailmanlaajuiseen suosioon. Vaikka monet vuosituhannen vaihteen suosikkisarjat on nähtävillä suoratoistossa, on Ally McBeal kuitenkin jäänyt uupumaan palvelujen valikoimista Suomessa.

Nyt Ally McBeal -faneille tarjoillaan ilouutisia. Bostonilaisen asianajotoimiston työntekijöiden toisinaan erikoistakin arkea kuvaava sarja ilmestyy Disney+-suoratoistopalvelun valikoimiin lokakuussa. Kaikki Calista Flockhartin tähdittämän sarjan viisi tuotantokautta ilmestyvät katsottaviksi 19. lokakuuta 2022.

Flockhartin ohella Ally McBealissa näyttelivät muun muassa Lucy Liu, Greg Germann, Lisa Nicole Carson, Peter MacNicol ja Robert Downey Jr. Sarja voitti yhteensä seitsemän Emmy-palkintoa ja neljä Golden Globea. Sarjalle suunnitellaan parhaillaan jatkoa yhdysvaltalaisen ABC-kanavan toimesta.