Peppujulkkis venytteli lattialla – koira työnsi kuonon väärään paikkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vartalostaan tunnettu newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Nyt Jen on venyttelyt kotinsa lattialla vaaleanpunaisessa asussa, kun hänen koiransa halusi myös osallistua. Ensin koira venytteli itsekin Selterin takana, mutta pian se päätti työntää kuononsa ja tassunsa hieman väärään paikkaan.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.