Erika Vikman herutteli rintavaollaan somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Erika Vikman kertoi viime keväänä kärsineensä paniikkikohtauksesta kesken opiskelijaristeilyn esiintymisensä. Äskettäin hän kertoi Anna-lehdessä, että kyse oli pitkittyneeseen stressiiin liittyvästä häiriöstä, joka ilmeni kohtauksina. Ongelmat ovat alkaneet jo noin kolme vuotta sitten saatuaan paniikkikohtauksen autoillessaan.

Nyt Erika poseeraa sosiaalisessa mediassa erittäin näyttävästi ja nostaa rintavakonsa kuvissaan pääosaan. Tuoreet otokset hän on ikuistanut itse peilin kautta kännykällään. Bileitä vähentynyt kurvikas popkaunotar on mukana Vain elämää -kaudella, jota hän odotti kovasti jo ennakkoon.

– Kolmen tunnin mittainen lounas oli kuin vertaistuki-istunto, sitä seurasi iltapäivän toimintaterapiatuokio ja illalla vielä neljän tunnin ryhmäterapia. Päätin, että juhliminen jää tauolle ja keskityn pitämään itsestäni huolta, Erika Vikman kertoi Anna-lehdelle.