Tallia Storm pani lateksia povelleen – kuuma bileasu säväyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen poptähti Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Nyt Storm on ilmestynyt julkkisjuhliin upeassa bileasussa, jossa hän peitti myös povensa tähden muotoon toteutetulla lateksi yläosalla. Asiaankuuluvasti myös näyttävän kaunottaren jalassa oli samaa materiaalia. Lienee helppo todeta, että tämä asu taatusti huomattiin.

23-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.