Danny paljasti eron syyn: Erika Vikmanilla oli toinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huomenna 80 vuotta täyttävä viihdetaiteilija Danny, eli Ilkka Lipsanen on ollut usean eri kirjan kansien välissä. Nyt mies kertoo oman tarinansa kirjailija Antti Heikkiselle. Uutuusteos on nimeltään Danny – koko Show.

Teoksessa käydään läpi muun muassa Dannyn parisuhdetta laulaja Erika Vikmanin kanssa. Suhde alkoi vuonna 2016. Heitä yhdisti huumori, herkkyys ja hyvätapaisuus. Aikuisille ihmisille on sallittua rakastua toisiinsa. Erika ja Danny erosivat syyskuussa 2020.

Laulaja Danny otti eron raskaasti. Kirjan mukaan karikkoon liittyi kolmas osapuoli. Sittemmin Danny ja Erika ovat säilyneet ystävinä. Kirjassa myös kerrotaan, että Danny ja hänen uuden assistenttinsa Helmi Loukasmäen suhde on pelkkää ystävyyttä, eikä kyseessä ole romanttinen liitto.