Mama June kiidätettiin sairaalaan – kärsii huimauksesta ja päänsäryistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Honey Boo Boon äitinä tunnetuksi tullut June ”Mama June” Shannon on kiidätetty sairaalaan. Nainen kärsi toistuvista päänsärkykohtauksista ja huimauksesta. Hän meni lääkäriin tarkastettavaksi ja nainen otettiin välittömästi osastolle hoitoon.

– Minulla oli rutiinitarkastus maanantaina, mutta kun kerroin lääkäreilleni viime aikojen voimakkaasta päänsärystä ja huimauksesta, päätti lääkäri toimia nopeasti, June Shannon kertoo TMZ:lle.

Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti on ollut koko viikon sairaalassa. Naiselle on tehty lukuisia testejä, eikä diagnoosia ole onnistuttu vielä määrittelemään. Hän toipuu parhaillaan huumausaineaddiktiosta. Naisella on myös kolme muuta lasta, joista keksimmäinen on nimetty Alana Thompsonin viralliseksi huoltajaksi Mama Junen ongelmien vuoksi.