Anastasia Karanikolaou on estoton pankkiryöstäjä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Tällä kertaa Stassie on hämmästyttänyt sosiaalisen median seuraajiaan poseeraamalla asussa, joka paitsi paljasti sisältönsä peitti myös kasvot kuin pankkiryöstäjällä ikään. Tällaista asuvalintaa tuskin kovin usein nähdään, mutta Stassien yllä se näyttää jo lähes tyylikkäältä.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.