Veret seisauttava tempaus – hurjapää käveli nuoralla yli kaksi kilometriä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eiffel-tornista Seinen yli vuonna 2022 nuoraa pitkin kävellyt trapetsitaiteilija Nathan Paulin on jälleen otsikoissa huikean tempauksen ansiosta. Nyt hän on rikkonut ennätyksen kävelemällä yli kahden kilometrin matkan nuoralla.

Nathan Paulin toteutti tuoreimman tempauksen Mont Saint-Michelin luostarisaarella Ranskassa. Hän käveli nuoraa pitkin 2 200 metrin matkan, rikkoen pisimmän highline-nuorallakävelyn maailmanennätyksen. Köysi oli kiinnitetty noin 100 metrin korkeuteen.

Paulinilla on hallussa ennestään lukuisia nuorallakävelyn ennätyksiä. Ennen tuoretta tempausta hänen pisin nuoraa pitkin kävelemänsä matka oli 1 662 metriä 300 metrin korkeudessa Cirque de Navacellesissa.

Paulin veret seisauttava suoritus ikuistettiin videoksi kamerayhtiö Insta360:n toimesta. Miehen mukaan suorituksen kuvaileminen sanoin olisi lähes mahdotonta.