Pelicansin maskotti joutui puhutteluun – provosoi Ilves-faneja ottelussa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelicansin ja Ilveksen välisessä jääkiekon SM-liigan ottelussa todistettiin lauantaina erikoista tilannetta. Pelicansin maskotti Pekko Pelikaani provosoi Ilveksen kannattajia ja joutui asiasta myöhemmin puhutteluun.

Pekko Pelikaani oli hakeutunut ottelun kolmannessa erässä vierasfanien katsomoon. Lahtelaisjoukkueen maskotti heilutti Pelicansin fanilippua Ilves-fanien edessä. Tv-kameroiden tallentama tilanne päättyi järjestyksenvalvojan pyydettyä maskottia poistumaan.

– Pekko Pelikaani on käyttäytynyt epäurheilijamaisesti heiluttaessaan lippua Ilveskannattajien edessä selkä kaukaloon päin. Asia on käyty läpi yhdessä Pekon kanssa. Rakentavan palautekeskustelun seurauksena Pekko on jatkossa tietoinen siitä, missä ja miten kannatuslippua saa heiluttaa, jotta se pysyy hyvän maun rajoissa, kertoo Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen tiedotteessa.

Pelicans pahoitteli maskottinsa käytöstä. Puhuttelusta huolimatta Pekko Pelikaani nähdään jatkossakin kannustamassa Pelicansia Lahden Isku Areenassa.