Post Malone sairaalaan – viikko sitten onnettomuudessa keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositulla yhdysvaltalaisella räppärillä Post Malonella on ollut meneillään huonot pari viikkoa. Tähti kuvattiin taannoin kaatumassa kivuliaalla tavalla keikallaan. Nyt hän on joutunut perumaan esiintymisensä sairaalaan joutumisen vuoksi.

Post Malone paljasti viikonloppuna sosiaalisessa mediassa heränneensä vartalonsa oikealta puolelta kuuluneisiin rusahteleviin ääniin. Hän kertoi hengityksen olleen haastavaa ja tunteneensa viiltävää kipua aina liikkuessaan. Räppäri hakeutui sairaalahoitoon ja joutui perumaan Bostoniin lauantaille suunnitellun konserttinsa.

Post Malone ei paljastanut, epäilläänkö sairaalahoitoa vaatineen vaivan johtuneen taannoisesta kaatumisesta. Räppäri kaatui lavalla St. Louisissa järjestetyllä keikalla astuttuaan lavarakenteissa olleeseen aukkoon. Hän sai onnettomuudessa mustelmia kylkiinsä.