Hurrikaani lähestyi Floridaa – surffarit menivät rannalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hurrikaani Ian on erittäin voimakas trooppinen sykloni, joka vaikuttaa parhaillaan Etelä-Floridan alueella. Se sai alkunsa Atlantilla, mutta oli voimistunut kolmosluokan hurrikaaniksi iskeydyttyään Kuubaan. Koko Pinar del Ríon maakunta menetti sähköt myrskyn vuoksi.

– Meillä ei ole ennen ollut mahdollisuutta surffata tässä, koska aallot yleensä todella pieniä. Nyt hurrikaani on lähellä, niin saamme kunnon aallot lautojen alle, Key Westissä märkäpuvut päällä surffaamaan saapuneet pojat kertovat Associated Pressille.

– Tänään on hyvä päivä!, he hehkuttavat.

Surffarit jahtasivat aaltoja samaan aikaan, kun 2,5 miljoonaa ihmistä oli saanut evakuointimääräyksen. Kyseessä on Atlantin hurrikaanikauden toinen myrsky.