Demi Rose lähes alastomana uima-altaalla – nyt ei tule rusketusraitoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Nyt Demi on nauttinut uima-altaan reunalla auringosta siten, ettei hänen vartaloonsa tule juuri rusketusraitoja muualle kuin biksujen alaosaan. Uhkea kurvitar nimittäin makoilee altaan reunalla yläosattomissa, mikä ei tosin hänen kohdallaan ole kovin harvinaista.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.