TikTok-käyttäjää odotti raju näky – karhu tuhosi auton sisältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mökillään aikaa viettäneen yhdysvaltalaisnaisen loma sai taannoin odottamattoman käänteen. Hänen autoonsa oli päässyt sisään karhu, joka oli päättänyt laittaa sen sisustan täysin uuteen uskoon.

Kalifornian Redwood Cityssä sijaitsevalla mökillä yöpynyt Vicki Constantini oli palaamassa Ranger Rover -katumaasturilleen eräänä aamuna. Naisen yllätykseksi auton valot olivat päällä ja ajoneuvosta kuului outoja ääniä. Constantinin avattua auton ovet kauko-ohjaimella sen takaluukusta ryntäsi ulos karhu.

Constantini tutki autonsa karhun kadottua metsään. Naisen sittemmin TikTokissa julkaisema video paljastaa eläimen myllännyt ajoneuvon sisäosan läpikotaisesti yrittäessään päästä ulos. Constantini kertoi KTVU-uutissivustolle pahinta olleen kuitenkin autoon jäänyt haju.

@vickycostantini1 The peep has been identified! Mugshot and wanted posters! #bearbreakin #bear #rangerover #arnoldca ♬ Bad Boys (Theme From Cops) – Inner Circle

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.