Blac Chyna liittyi OnlyFansiin – härski mainos someen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Blac Chyna on valmis paljastamaan kaiken ja vieläpä rahasta. Hän on esitellyt rintoja ja takapuoltaan Twitterissä mainostaakseen OnlyFans-tiliään. Hänen julkaisemansa markkinointivideo oli niin paljastava, että se tarvitsi erillisen varoituksen.

Chyna poseerasi pikkuruisissa shortseissa ja valkoisessa topissa, joka peitti vain puolet hänen paljaista rinnoistaan. Kahden lapsen äiti käytti peruukkia, jossa oli sinistä ja punaista. Kurvit täyttivät koko kameran linssin, joten sitä lienee luvassa myös OnlyFansin puolella.

Blac Chyna ei saanut haluamiaan vahingonkorvauksia Kardashianin perhettä vastaan ​​käydyssä kunnianloukkausjutussa. Hänellä on 9-vuotias poika nimeltään King entisen poikaystävänsä Tygan kanssa ja 5-vuotias tytär nimeltään Dreamin Rob Kardashianin kanssa.