Tristan Thompson kosi Khloe Kardashiania

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskottomuuskohussa kerta toisensa jälkeen ryvettynyt NBA-koripalloilija kosi lastensa äitiä ja ex-kihlattuaan Khloe Kardashiania joulukuussa 2020. Asia paljastui äsken julkaistussa The Kardashians -ohjelman jaksossa.

Khloe Kardashian ei kertonut kosinnasta edes perheelleen. Hän nimittäin kieltäytyi siitä välittömästi. Hänen siskonsa Kim Kardashian sanoo tuoreessa jaksossa, että oli kysynyt itse asiaa suoraan Tristan Thompsonilta. Mies oli sanonut Kimille kosineensa Khloeta jo kuukausia aiemmin.

Khloe ei kokenut Tristan Thompsonin kosintaa tarpeeksi kunniallisena. Hän ei kokenut, että olisi voinut ilmoittaa naimisiinmenosta perheelleen kaiken sen pettämisen jälkeen, jota Tristan oli hänelle tehnyt. Khloe ei myöskään halunnut antaa miehelle turhia lupauksia.

– En tiedä, olen vahva. Olen tullut turraksi kaikelle paskalle ja mietin, kuinka paljon ihminen voi saada kuraa niskaansa, Khloe Kardashian pohdiskeli elämäänsä ja sitä, että sai uuden lapsen sijaissynnyttäjän avulla Tristan Thompsonin kanssa.