Tyhmänrohkea tempaus videolle – miehet lähtivät uimaan hurrikaanin aikaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hurrikaani Ian on aiheuttanut mittavia tuhoja Karibianmerellä ja Meksikonlahdella. Keskiviikon aikana myrsky rantautui Yhdysvaltojen Floridaan. Paikallisia asukkaita on kehotettu välttämään ulkona liikkumista, mutta kaikki eivät ota neuvoista vaariin.

Fort Myersissä todistettiin tyhmänrohkeaa tilannetta keskiviikkona. Kolme miestä päätti uhmata myrskyn voimaa yrittämällä mennä uimaan paikallisen laiturin läheisyydessä. Uiminen oli paitsi käytännössä mahdotonta, myös potentiaalisesti hengenvaarallista.

Tilanne ikuistui valvontakameran videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina sosiaalisessa mediassa. Muun muassa meteorologi Zach Covey jakoi videon vakavan varoituksen kera.

– Tämä on äärimmäisen vaarallista. En voi uskoa, että minun täytyy sanoa tätä erikseen… Älkää menkö veteen!, Covey kirjoitti.