Yllätyskäänne Masked Singer Suomessa – uusi hahmokaksikko liittyy mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Masked Singer Suomi -ohjelman hahmokavalkadi kasvaa lauantaina. Kilpailuun liittyy 1. lokakuuta hieman yllättäen uusi hahmokaksikko. Yhdessä esiintyvät uudet kilpailijat tunnetaan nimillä Kruuna ja Klaava.

Kruuna ja Klaava kuvailevat toisiaan erottamattomaksi kaksikoksi, joka ei tulisi toimeen ilman toisiaan. Hahmojen todellisia henkilöllisyyksiä pähkäilevistä tuomareista Christoffer Strandberg uskoo heti tietävänsä, ketkä Kruunan ja Klaavan maskien takana ovat.

MTV3-kanavan Masked Singer Suomessa julkisuudesta tutut henkilöt esittävät yleisölle lauluja piilottaen henkilöllisyytensä näyttävillä maskeilla ja asuilla. Tuomaristossa istuvien Janne Katajan, Jenni Kokanderin, Maria Veitolan ja Christoffer Strandbergin tehtävänä on yrittää arvailla, keitä he todella ovat. Ohjelma perustuu eteläkorealaiseen formaattiin, josta on tehty lukuisia versiota eri puolilla maailmaa.