Suosikkikoomikko jättää Daily Show -ohjelman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Trevor Noah jättää Suomessakin esitetyn suositun The Daily Show -ohjelman. 38-vuotias Noah on työskennellyt ajankohtaisohjelmaa ja komediaa yhdistelevän sarjan juontajana seitsemän vuoden ajan.

Noah paljasti suunnitelmansa Daily Show -ohjelmassa torstaina. Koomikko ei kuitenkaan vielä kertonut, milloin hän tarkalleen ottaen jättää tehtävät ohjelman juontajana.

– Tämä on ollut aivan mahtavaa, jotain mitä en osannut odottaa. Olen ajatellut paljon kaikkea sitä, mitä olemme käyneet läpi. Trumpi presidenttikausi, pandemia, lisää pandemiaa. Olen tullut siihen päätökseen, että seitsemän vuoden jälkeen aikani on tullut, Noah kertoi yleisölle.

Eteläafrikkalainen Noah aloitti The Daily Show’ssa alun perin ohjelman ulkomaankirjeenvaihtajana. Vuonna 2015 hänestä tuli ohjelman uusi juontaja Jon Stewartin seuraajana. Noahin tavoitteena on palata juontajan työn lopettamisen jälkeen stand up -lavoille, joilta hän alun perin nousikin kuuluisuuteen.