Video: Coolio esiintyi vain päiviä ennen kuolemaansa – hittikappale villitsi yleisöä somevideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Coolio menehtyi 28. syyskuuta 59 vuoden ikäisenä. Jo 1980-luvulla uransa aloittanut ja 90-luvun puolivälissä suosioon noussut räppäri jatkoi esiintymistä viimeisiin päiviinsä saakka.

Coolio esiintyi viikonloppuna Texasissa osana I Love the 90s -kiertuetta. Tähti julkaisi ennen kuolemaansa Instagramissa keikalta kuvatun videon, jossa hän villitsi yleisöä Gangsta’s Paradise -jättihitillään. Räppäri vaikutti vielä keikallaan hyvinvoivalta.

Kiertueella oli mukana 1990-luvulla suosittu räppäri Vanilla Ice. Hän kertoi TMZ-sivustolle viettäneensä aikaa Coolion kanssa ja kuvaili tämän vaikuttaneen hyväkuntoiselta. Vanilla Ice kertoi olevansa murheissaan hyväksi ystäväkseen kuvailemansa tähden poismenosta.