Avatar-kaunotar biksuissa – muistatko vielä tämän kaunottaren?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Zoe Saldana on näytellyt muun muassa suosituissa Colombiana ja Avatar -elokuvissa. Hän synnytti vuonna 2014 kaksoset Bowien ja Cyn, ja Zen-pojan vuonna 2017. Viime aikoina perheenäiti on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt näyttelijäkaunotar poseeraa kuitenkin punaisissa biksuissa kuvissa, jotka hän on julkaissut Instagram-profiilissaan. Hyväntuulisissa kuvissa Zoe nähdään merellisissä tunnelmissa.

Zoe Saldana on antanut vartalostaan kiitosta hyville geeneille ja terveellisille elämäntavoille, koska dieetteihin nainen on aina suhtautunut hyvin epäilevästi. 44-vuotias näyttää löytäneen itselleen hyvät rutiinit, koska hänen vartalostaan on hyvin vaikea uskoa naista ikäisekseen kolmen lapsen äidiksi.