Koiran myymälävarkaus videolle – nappasi pehmolelun kaupasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisikoirien lisäksi on olemassa myös rosvokoiria. Brasiliassa kuvatulla videolla todistetaan nimittäin yllättävää ja koomistakin tilannetta, jossa koira on päätynyt laittomuuksien tielle. Sao Paulon Tabatingassa sijaitsevan lelukaupan valvontakameran videolla liikkeeseen astelee kulkukoira.

Se nappaa määrätietoisesti mukaansa isokokoisen pehmolelun ja yrittää häipyä nopeasti paikalta. Rikos kuitenkin epäonnistuu lopulta pehmolelun jäädessä jumiin oviaukkoon, ja koira joutuu poistumaan paikalta tyhjin tassuin. Tapaukseen huumorilla suhtautunut lelukaupan omistaja Marcos Soler teki Pacatoksi nimeämästään koirasta etsintäkuulutusjulisteen liikkeen seinälle.

UPI-uutissivuston mukaan Pacato ei ollut ensimmäinen liikkeessä rikollisissa aikeissa vieraillut käynyt eläin. Aikaisemmin liikkeessä vieraili toinenkin koira, joka onnistui varastamaan hyllystä pienemmän pehmolelun.