Kylie Jenner pukeutui pelkkään pitsiin – ei jättänyt juuri arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upporikas julkkisperheen tytär ja yrittäjä Kylie Jenner on herättänyt viime aikoina kritiikkiä elämäntyylillään. Hänen paljastettiin tehneen taannoin Kaliforniassa yksityiskoneella 17 minuutissa matkan, joka olisi autolla 45 minuutissa.

Tällä kertaa Kylie nähdään valmistautumassa juhliin upeassa mustassa asussa, joka on tehty kokonaan pitsistä. Siksi asuvalinta ei jätä kovin paljon arvailun varaa hänen vartalostaan.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa on kritisoitu Kylie Jennerin tapaa matkustaa sen ympäristöä kuormittavan vaikutuksen vuoksi. Tähti on suorittanut lyhyitä matkoja yksityiskoneellaan ennenkin. Tähtien koneita seuraavan Twitter-tili Celebrity Jetsin mukaan Jenner esimerkiksi tekoi taannoin Kalifornian sisällä 12 minuutin lentomatkan.