Lähes alaston Bella Hadid asteli yleisön eteen – sitten ruiskut alkoivat laulaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Taannoin ystävänpäivän kunniaksi supermalli jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hän poseerasi kameralle Victoria’s Secretin alusvaatteissa.

Nyt Hadid on tehnyt historiaa, kun hän asteli yleisön eteen lähes alastomana. Pian sen jälkeen hänen vartalolleen ryhdyttiin nimittäin ruiskuttamaan kahdella ruiskulla valkoista harsomaista ainesta, joka kuivuessaan muodosti hänen iholleen vartalon muotoisen iltapuvun. Tämän täydellisemmän istuvaa iltapukua ei liene koskaan aiemmin nähty.

Bella Hadid oli taannoin otsikoissa myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli paljasti olleensa ilman alkoholia puolen vuoden ajan, ja paljasti päättäneensä lopettaneensa juomisen toistaiseksi. Tähden mukaan hän pelkäsi kontrollin menettämistä alkoholin käytön vuoksi.