Kylie Jenner valkaisi kulmakarvansa – uusi tyyli hämmentää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syys-lokakuun vaihteessa järjestettävillä Pariisin muotiviikoilla estradille astelee jälleen joukko muotialan suuria nimiä. Joukossa on muun muassa yhdysvaltalainen seurapiiritähti ja yrittäjä Kylie Jenner.

Kylie Jenner uudisti muotiviikkojen kunniaksi tyyliään valkaisemalla kulmakarvansa. Tähti poseerasi lähes tunnistamattoman näköisenä Instagramissa jakamissaan otoksissa, joissa hän nauttii viinirypäleistä sängyssä pelkät mustat alusvaatteet yllään. Katso kuvat tästä.

Kylie tunnetaan ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä, eikä tahti ole hidastunut Pariisin muotiviikkojenkaan aikana. 25-vuotias tähti on nimittäin jakanut tiuhaan tahtiin Instagramissa kuvia, joissa hän edustaa muotialan jättitapahtumassa useissa erilaisissa katseita keräävissä luomuksissa.